Vores Steder

Vi er så heldig at residere over hele to steder i det danske kongerige. Det giver os unikke muligheder for både at afholde kolonier tæt på skov, dyreliv, vand og med store udfoldelsesmuligheder, samtidig med at vi kan afholde kolonier i byens pulserende liv, hvor der er utallige muligheder for at gå på kulturelle eventyr, på netcafé, til danseevents, hænge ud på Bryggen med en is eller en shawarma eller løbe på rulleskøjter langs strandparken.

SydsjællandVores Hovedkoloni ligger på Falster, Lillebrændevej 44, 4850 Stubbekøbing. Kolonien er en stor gammel ejendom med mange skønne muligheder. Udendørs er der en legeplads med almindelige gynger og en stor sansegynge, et kæmpe klatretræ, basketnet, fodboldmål, borde med bænke og et hyggeligt lejrbålsområde.
Indvendigt har vi mange soveværelser med mulighed for at sove på enkelt, 2-,3-, eller 4-personers værelse. Der er 2 kreative rum, hvor der kan klippes, klistres, skabes, modelleres og kreeres fantastiske projekter.
Herudover har vi billard, bordtennis, air hockey, Play Station 4 og en fællesstue med mulighed for at hænge ud i sofamiljøet. Der er et stort køkken, hvor maden laves – man er velkommen til at hjælpe eller bare at spise med 
Ud fra kolonien arrangeres der ture, hvor vi udforsker alle nærmiljøets muligheder for at klatre, gå tur i skoven, gå på stranden, besøge heste, hoppe i vandet fra badebroen, gå i svømmehallen, gå i skøjtehallen, gå på naturlegepladser, sejle med IDA-færgen, besøge økologiske bondegårde og meget mere.
Vi tager afsted i både store grupper eller små grupper, så der er mulighed for, at alle børn kan være med på deres niveau. Herudover er der altid et hjemmehold, hvor en voksen er hjemme, og der er mulighed for at hygge på selve kolonien.


København


Lejligheden ligger på Schubertsvej 7, 2450 København Sv. Her har vi en skøn placering tæt på alt det fede i København. Lejligheden er indrettet med gode sovemuligheder i køjesenge og er udstyret med mange flere ting, end man skulle tro var muligt. Det betyder, at man både kan hygge sig i lejligheden i flere timer, samtidig med at man har alle muligheder for byliv i sin baghave.
Det er en mindre gruppe børn, som tager på koloni i lejligheden, hvilket giver en unik mulighed for et eksklusivt socialt fællesskab med få andre børn og med to voksne. Børnegruppen sættes sammen med øje for det enkelte barn og de pædagogiske udviklingsmuligheder, der kan skabes i det mindre børnefællesskab.

Et lille udpluk af aktiviteter og fede ture fra lejligheden har været bowlingture, Zoologisk have, kanoture på Bagsværd sø, Festival ved kulturhavnen, netcafé, ture til Amager Strandpark, ture til Bryggen og eventyr efter fede forladte bygninger.