Vores Steder

Vi er så heldig at residere over hele tre steder i det danske kongerige. Det giver os unikke muligheder for både at afholde kolonier tæt på skov, dyreliv, vand og med store udfoldelsesmuligheder, samtidig med at vi kan afholde kolonier i byens pulserende liv, hvor der er utallige muligheder for at gå på kulturelle eventyr, på netcafé, til danseevents, hænge ud på Bryggen med en is eller en shawarma eller løbe på rulleskøjter langs strandparken.

Sydsjælland



  • indside of house
  • overview of house
  • Tappernøje koloni fra haven
  • overview of house
  • Haven fra kolonien
  • Haven fra kolonien

Hovedkolonien ligger på Sydsjælland, 4733 Tappernøje og består af hele 3 bygninger, et hovedhus på over 400 m2, som indeholder lækkert stor køkken/alrum, der fungerer som husets hjerterum, og hvor måltiderne kokkereres. 2 store opholdsstuer med mulighed for at hænge ud i sofamiljøerne, dejlig stor spisestue og forskellige kreative rum, hvor der klippes, klistres, skabes, modelleres og kreeres fantastiske projekter. Derudover har vi et hav af 1,-2,-,3 og 4 personers værelser. Vi har selvfølgelig Wii, Playstation 4 og en masse fede spil.
Yderligere har vi en stor hal på 180 m2, som giver anledning til løb, leg, boldspil, bordtennis og meget meget mere.
Herudover har vi en bygning, som rummer koloniens sløjdværksted, hvor man kan arbejde i træ, male eller ordne en gammel cykel.
Vores have er på hele 5000 m2, hvor kun fantasien sætter grænser i leg og opdagelse. Vi har fodboldmål, gyngestativ og selvfølgelig bålplads. Ud fra kolonien arrangeres der ture, hvor vi udforsker alle nærmiljøets muligheder for at klatre, gå tur i skoven, gå på stranden, besøge heste, hoppe i vandet fra badebroen, gå til koncerter, opleve kultur, gå i svømmehallen, gå i skøjtehallen, gå på naturlegepladser, fiske, besøge økologiske bondegårde og meget mere.
Vi tager afsted i både store og små grupper, så der er mulighed for, at alle børn kan være med på deres niveau. Herudover er der altid et hjemmehold, hvor der er en voksen hjemme, så der er mulighed for at hygge på selve kolonien.


Sjælland


Vores dejlige muremestervilla med en fantastisk beliggenhed kun et stenkast fra havn og badebro og bymidten nås på få minutter. Huset ligger på en dejlig ugenert lukket have og indeholder 3 gode værelser, stort køkken/alrum, stor opholdsstue og flere badeværelser.
Huset er tænkt ind til de mindre grupper eller solist projekt, hvor man vægter ro, nærhed og ikke mindst havnemiljø højt.


København


Lejligheden har en skøn placering tæt på alt det fede i København. Lejligheden er indrettet med gode sovemuligheder i køjesenge og er udstyret med mange flere ting, end man skulle tro var muligt. Det betyder, at man både kan hygge sig i lejligheden i flere timer, samtidig med at man har alle muligheder for byliv i sin baghave.
Det er en mindre gruppe børn, som tager på koloni i lejligheden, hvilket giver en unik mulighed for et eksklusivt socialt fællesskab med få andre børn og med to voksne. Børnegruppen sættes sammen med øje for det enkelte barn og de pædagogiske udviklingsmuligheder, der kan skabes i det mindre børnefællesskab.

Et lille udpluk af aktiviteter og fede ture fra lejligheden har været bowlingture, Zoologisk have, kanoture på Bagsværd sø, Festival ved kulturhavnen, netcafé, ture til Amager Strandpark, ture til Bryggen og eventyr efter fede forladte bygninger.