Vores
Personale

Michael

Administerende chef

Læs mere

Medstifter af weekendkolonierne, Michael er handels- og pædagoguddannet. Michael har været med fra starten af og har hovedansvaret for det administrative arbejde. Michael er altid at fange på telefon, mail, på kontoret eller med en brevdue

Læs mindreJoan

pædagogisk leder

Læs mere

Joan er uddannet cand. Mag i Pædagogik. Joan har mange års erfaring fra den pædagogiske verden, hvor hun hovedsagligt har arbejdet med børn og unge i døgnbehandling og udsatte familier i krisecenterregi. Man kan altid komme til Joan og få en hjertevarm sludder

Læs mindreAndreas

Pædagog

Læs mere

Andreas er uddannet pædagog og har erfaring fra det pædagogiske område, hvor han særligt har beskæftiget sig med psykiske og fysiske udviklingshæmmede børn og unge. Andreas er friluftmand med stort F, og han har været spejder i over 12 år. Andreas er uddannet livredder og klatreinstruktør. Andreas har været på kolonierne i mange år og har stor viden om alt fra birkesaft, drageblod, dyrefodspor, bål og shelterture.

Læs mindreAnnika Kirkeby

Annika

Pædagog

Læs mere

Annika er under uddannelse som pædagog. Hun har erfaring fra pædagogiske akutinstitutioner, udviklingsarbejde med teenagere og udfordrede familier. Annika har ben i næsen og er at finde overalt på hele kolonien, da hun altid giver et nap med, der hvor nogen mangler en hånd.

Læs mindreBettina

Pædagog

Læs mere

Betina er vores skønne kvinde med et stort engagement og et stort smil. Betina er og har været børnehaveklasseleder i mange år. Hun har et særligt øje for de børn, som har brug for lidt ekstra, hvilket hun i stor stil bidrager med på kolonien. Betina kan det hele – kreative projekter, madlavning, små børnefællesskaber, store børnesammenhold og sidst men ikke mindst er Betina en tydelig voksen med klare grænser.

Læs mindreMorten

Under uddannelse som pædagog

Læs mere

Morten er under uddannelse som pædagog men har allerede rigtig mange års erfaring i den pædagogiske verden. Her har han beskæftigt sig med børn og unge med funktionsnedsættelser samt børn i normalområdet på fritidshjem og i 10. klasser. Morten er koloniens sportsmand og dyrker rugby på højt niveau. Herudover er han altid med på sjov, og man hører ham aldrig sige nej til en dukkert fra badebroen.

Læs mindreCharlotte

Afdelingsleder

Læs mere

Charlotte er uddannet fra Designskolen og er koloniens kreative medarbejder. Ved siden af kolonierne har hun sin egen designvirksomhed, hvor hun indretter med stil. Charlotte har været tilknyttet kolonierne fra starten, hvor hun med sit behagelige væsen er et trygt samlingspunkt.

Læs mindreAnders

Pædagog

Læs mere

Anders er uddannet pædagog. Han har arbejdet med udsatte mennesker igennem sit mangeårige pædagogiske engagement bl.a. indenfor autismeområdet, som mentor og som misbrugskonsulent. Anders er rigtig ferm til at spille guitar, ved alt om jættestuer og kører vanvittig hurtigt i vandrutchebaner.

Læs mindreArmin

Lærer

Læs mere

Armin er uddannet lærer og har et mange års pædagogisk virke inden for dette felt med motion, friluftliv, klima og sejllads som de store passioner. Armin er naturmand til fingerspidserne og byder på mange oplevelser i både naturen og i træværkstedet.

Læs mindreFelix

Under uddannelse i Sundhed

Læs mere

Felix har erfaring fra dagsinstitutionsområdet, hvor han har et rigtig skarpt pædagogisk øje. Han har erfaring med at styre børnegrupper og selvstændig ide-genering af fede initiativer, hvor barnet altid er i centrum. Som person er Felix utrættelig og har altid et smil på læben. Han er tydelig i sit kropssprog, så man altid ved, hvor man har ham. Han har tidligere spillet fodbold på meget højt niveau, så du finder ham næsten altid med en bold ved fødderne.

Læs mindreMorten

pædagogisk assistent

Læs mere

Morten er en pædagogisk assistentuddannet mand på 36 år. Han har arbejdet i det pædagogiske felt på blandt andet ungdomsklubber, fodboldklubber og bosted. I skrivende stund er han påbegyndt en socialrådgiveruddannelse, som han har en del tid tilbage på. Han er glad for naturen, kulturen og fodbolden. Morten har et meget varmt og imødekommende gemyt, og han er fuld af gode ideer.

Læs mindreMaria

Inklusionsmedarbejder

Læs mere

Maria er vores kreative kvinde med erfaring fra forskellige børnearenaer. Maria er svær at hyle ud af den og bevarer et overblik, hvor hun ikke overser nogen. Maria er nærværende og en voksen, som rigtig gerne vil børnene. Hun møder alle på deres niveau og er en kærlig kvinde med et varmt blik.

Læs mindreJosefine

lærer

Læs mere

Josefine har flere års erfaring i skoleregi på folkeskole, specialskole og som inklusionsmedhjælper. Josefine brænder for at støtte børn og unge mennesker i at bruge sig selv og deres potentialer fuldt ud. Som person er Josefine smilende og fremme i skoen. Hun er en virkelig god idrætsudøver og der er ikke mange, som kan tackle hende i nogen form for sport.

Læs mindreJanina

under uddannelse til lærer

Læs mere

Janina er under uddannelse som lærer. Hun har arbejdet i folkeskoleregi på alle klassetrin og været fast omkring 0. klasserne. Hun har arbejdet som understøttende inklusionslærer og har et rummeligt blik for forskelligheder. Janina er fysisk stærk og evner både squash, fitness og fodbold. Hun sætter altid gang i en god leg og har et jordbundent væsen, som gør, at børnene er trygge i hendes selskab.

Læs mindre 

Josefine

Under uddannelse som socialrådgiver

Læs mere

Josefine er under uddannelse som socialrådgiver og har altid brændt for arbejdet med børn og unge. Josefine er imødekommende, åben og bidrager med godt humør. Heste har været en passion for Josefine, siden hun var barn, hvorfor hun er en enormt god rytter i dag. Hvis man hænger lidt med mulen, kan man altid komme til Josefine og blive smittet med lidt god energi.

Læs mindreNiklas

Pædagogmedhjælper

Læs mere

Niklas er vores skønne pædagogmedhjælper med gåpåmod og i øjenhøjde med vores skønne børn. Han har erfaring fra specialpædagogikken med både psykisk og fysisk udfordrede børn. Niklas har arbejdet i folkeskoleregi og som handicapmedhjælper. Niklas er glad for al natur og sport, hvor han altid ses forrest med et frisk glimt i øjet og en bold i hånden.

Læs mindrePernille

Lærer og ungerådgiver

Læs mere

Pernille er vores brændende dygtige medarbejder, som er uddannet folkeskolelære og ungerådgiver med solid pædagogisk erfaring. Pernille har arbejdet med sårbare børn og unge i mere end 20 år og har en række supplerende uddannelser og kurser bag sig i miljøterapi, narrativ tilgang og inklusion. Pernille ses altid med et skinnede hvidt smil og er vild med naturen.

Læs mindre