Vores Personale


Marc Pedersen

Pædagogisk leder og stifter af kolonien

Læs mere

Marc har mere end 20 års erfaring primært fra døgninstitutioner, hvor han har arbejdet med socialt udsatte og kriminelle unge. Marc brillerer i et køkken

Læs mindreJoan Juul Jensen

Afdelingsleder

Læs mere

Uddannet Cand. Mag i Pædagogik med tilvalg i Psykologi Joan har flere års erfaring fra den pædagogiske verden, hvor hun blandt andet har arbejdet med kriseramte familier i krisecenterregi og med udsatte unge i døgnbehandlingsregi. Sjov og spas: Man kan altid komme og tage en hjertevarm sludder med Joan

Læs mindreMichael Emdorf-Pedersen

Administrende bestyrelsesformand og stifter af kolonien

Læs mere

Handels og pædagog uddannet, pt orlov fra kandidatuddannelsen i sociologi. Michael er altid til at fange over mail, telefon, på kontoret eller via en brevdue

Læs mindreLotte Myrthue

Uddannet pædagog

Læs mere

Lotte har arbejdet med udsatte mennesker med et kombineret fokus på det pædagogiske og det kreative. Herudover har Lotte stort kendskab til autismeområdet Lotte har hovedet fuld af kreative ideer, hvor hun sætter saks, papir, glimmer, kul, kridt, ler, bark, papamache og balloner i spil.

Læs mindreAndreas Bjerre Oksbjerg

Under uddannelse som pædagog.

Læs mere

Andreas har arbejdet på et bofællesskab for psykisk og fysisk udviklingshæmmede mennesker, og så er han friluftmand med stort F. Andreas har været spejder i over 12 år og er uddannet klatreinstruktør. Andreas har været på kolonierne i mange år og er vores naturmand, som har stor viden om alt fra birkesaft, drager, dyrespor, svampe, lejrsbålsoptænding til fiskeri- og shelterture.

Læs mindreEmil Frost

Læs mere

Læs mindreMorten Kjær Randrup

Læs mere

Morten har mange års pædagogisk erfaring fra både special- og normalområdet. Han har arbejdet på en specialskole for for børn med svære funktionsnedsættelser samt været på flere fritidshjem og på et 10klasses center. Morten er koloniens sportsmand og dyrker rugby på højt niveau. Herudover er han altid med på den sjov, og man hører ham aldrig nej til en dukkert fra badebroen.

Læs mindreMette Marie Hansen

Læs mere

Mette har erfaring fra daginstitutionsområdet, hvor Mette har arbejdet med børn i alle aldersgrupper. Mette er både tilknyttet på kolonierne og i støtte-kontakt teamet. Mette har fotografisk hukommelse og ved, hvor alting ligger – hvis du ikke kan finde dine lyserøde pingvinbadevinger, kan du bare spørge Mette!

Læs mindre
Annika Kirkeby

Læs mere

Læs mindreCharlotte Schunck

Designskoleuddannet kreativ medarbejder

Læs mere

Charlotte har været tilknyttet kolonierne fra starten af. Hun er både på kolonierne og i støtte-kontaktteamet. Charlotte er et trygt samlingspunkt med fødderne solidt plantet på jorden.

Læs mindreAnders Rex Christensen

Uddannet pædagog med mange års pædagogisk erfaring.

Læs mere

Anders har arbejdet med udsatte mennesker gennem sit mangeårige pædagogiske engagement blandet andet inden for autismeområdet, som mentor og som misbrugskonsulent. Anders er både tilknyttet kolonierne og i støtte-kontaktteamet. Anders er ferm til at spille på guitar. Herudover ved han alt om jættestuer og kører vanvittigt hurtigt i vandrutchebaner.

Læs mindre