Vores Personale

Marc

pædagogisk leder på kolo2

Læs mere

Medstifter af weekendkolonierne, Marc er uddannet pædagog og har mere end 20 års erfaring i den pædagogiske branche, hvor han har arbejdet med socialt udsatte og kriminelle unge. Marc er en haj i et køkken og er herudover virkelig god til at smede våben af gaffatape.

Læs mindreJoan

pædagogisk leder på kolo1

Læs mere

Joan er uddannet cand. Mag i Pædagogik. Joan har mange års erfaring fra den pædagogiske verden, hvor hun hovedsagligt har arbejdet med børn og unge i døgnbehandling og udsatte familier i krisecenterregi. Man kan altid komme til Joan og få en hjertevarm sludder

Læs mindreMichael

Administerende chef

Læs mere

Medstifter af weekendkolonierne, Michael er handels- og pædagoguddannet. Michael har været med fra starten af og har hovedansvaret for det administrative arbejde. Michael er altid at fange på telefon, mail, på kontoret eller med en brevdue

Læs mindreMette

Pædagog

Læs mere

Mette er uddannet pædagog og har erfaring fra daginstitutionsområdet, hvor hun har erfaring med at arbejde med børn i alle aldre. Mette har fotografisk hukommelse og ved hvor alting er. Hvis du ikke kan finde dine lyserøde pingvinvinger, kan du bare spørge Mette, hun ved, hvor de er.

Læs mindreAndreas

Pædagog

Læs mere

Andreas er uddannet pædagog og har erfaring fra det pædagogiske område, hvor han særligt har beskæftiget sig med psykiske og fysiske udviklingshæmmede børn og unge. Andreas er friluftmand med stort F, og han har været spejder i over 12 år. Andreas er uddannet livredder og klatreinstruktør. Andreas har været på kolonierne i mange år og har stor viden om alt fra birkesaft, drageblod, dyrefodspor, bål og shelterture.

Læs mindreAnnika Kirkeby

Annika

Pædagog

Læs mere

Annika er under uddannelse som pædagog. Hun har erfaring fra pædagogiske akutinstitutioner, udviklingsarbejde med teenagere og udfordrede familier. Annika har ben i næsen og er at finde overalt på hele kolonien, da hun altid giver et nap med, der hvor nogen mangler en hånd.

Læs mindreBettina

Pædagog

Læs mere

Betina er vores skønne kvinde med et stort engagement og et stort smil. Betina er og har været børnehaveklasseleder i mange år. Hun har et særligt øje for de børn, som har brug for lidt ekstra, hvilket hun i stor stil bidrager med på kolonien. Betina kan det hele – kreative projekter, madlavning, små børnefællesskaber, store børnesammenhold og sidst men ikke mindst er Betina en tydelig voksen med klare grænser.

Læs mindreAnnika Kirkeby

Lise

Bachelor i Idræt

Læs mere

I gang med en kandidat i læring og forandringsprocesser på Aalborg Universitet Lise læser ”læring og forandringsprocessser” på Aalborg Universitet. Hun har erfaring med det pædagogiske felt, hvor hun arbejdet med udviklingshæmmede og diagnosticerede børn. Lise er elitekampsportsudøver og elsker at bevæge sig med vores børn på kolonien. Hun er en positiv kvinde, som finter selv de store drenge.

Læs mindreMorten

Under uddannelse som pædagog

Læs mere

Morten er under uddannelse som pædagog men har allerede rigtig mange års erfaring i den pædagogiske verden. Her har han beskæftigt sig med børn og unge med funktionsnedsættelser samt børn i normalområdet på fritidshjem og i 10. klasser. Morten er koloniens sportsmand og dyrker rugby på højt niveau. Herudover er han altid med på sjov, og man hører ham aldrig sige nej til en dukkert fra badebroen.

Læs mindreCharlotte

Designskoleuddannet kreativ medarbejder

Læs mere

Charlotte er uddannet fra Designskolen og er koloniens kreative medarbejder. Ved siden af kolonierne har hun sin egen designvirksomhed, hvor hun indretter med stil. Charlotte har været tilknyttet kolonierne fra starten, hvor hun med sit behagelige væsen er et trygt samlingspunkt.

Læs mindreAnders

Pædagog

Læs mere

Anders er uddannet pædagog. Han har arbejdet med udsatte mennesker igennem sit mangeårige pædagogiske engagement bl.a. indenfor autismeområdet, som mentor og som misbrugskonsulent. Anders er rigtig ferm til at spille guitar, ved alt om jættestuer og kører vanvittig hurtigt i vandrutchebaner.

Læs mindreArmin

Lærer

Læs mere

Armin er uddannet lærer og har et mange års pædagogisk virke inden for dette felt med motion, friluftliv, klima og sejllads som de store passioner. Armin er naturmand til fingerspidserne og byder på mange oplevelser i både naturen og i træværkstedet.

Læs mindreHelle

Uddannet designer

Læs mere

Helle har erfaring på området for autistiske og sårbare børn, hvor hendes blide facon og pædagogiske tilgang når de børn, som kan have svært ved at åbne op og stole på andre. Helle har et kreativt hjerte, som hun folder ud i farverige mangfoldige projekter med børnene på kolonien. Nogen gange har hun papmache på hænderne, andre gange har hun maling, men hun har altid hænderne i et eller andet spændende.

Læs mindreFelix

Under uddannelse i Sundhed

Læs mere

Felix har erfaring fra dagsinstitutionsområdet, hvor han har et rigtig skarpt pædagogisk øje. Han har erfaring med at styre børnegrupper og selvstændig ide-genering af fede initiativer, hvor barnet altid er i centrum. Som person er Felix utrættelig og har altid et smil på læben. Han er tydelig i sit kropssprog, så man altid ved, hvor man har ham. Han har tidligere spillet fodbold på meget højt niveau, så du finder ham næsten altid med en bold ved fødderne.

Læs mindreMaria

Inklusionsmedarbejder

Læs mere

Maria er vores kreative kvinde med erfaring fra forskellige børnearenaer. Maria er svær at hyle ud af den og bevarer et overblik, hvor hun ikke overser nogen. Maria er nærværende og en voksen, som rigtig gerne vil børnene. Hun møder alle på deres niveau og er en kærlig kvinde med et varmt blik.

Læs mindreJosefine

under uddannelse til lærer

Læs mere

Josefine har flere års erfaring i skoleregi på folkeskole, specialskole og som inklusionsmedhjælper. Josefine brænder for at støtte børn og unge mennesker i at bruge sig selv og deres potentialer fuldt ud. Som person er Josefine smilende og fremme i skoen. Hun er en virkelig god idrætsudøver og der er ikke mange, som kan tackle hende i nogen form for sport.

Læs mindre