Snobrød på klonituren

Efterårsnyt på kolonien med gyldne blade og uhyggelige gys

Et efterår har passeret kolonien, og sikke sjovt vi har haft det!! De store har været i lejligheden, hvor de har spillet petanque og københavnerhygget.
Vejret har heldigvis været med os, så vi har haft muligheden for stadig at komme til vandet, hvor vi har fanget fisk og krabber – nogle af dem var mere levende end andre.
Vi har nydt godt af lokalområdets legepladser, hvor et sjak af stærke drenge har gravet Falsters største hul, imens andre har leget med traktorer og nusset med kaniner og høns. Vi har fortsat med vores nye tradition med at tage i svømmehallen søndag morgen, hvilket har været så fedt. Alle vores børn er vandhunde med et stort plask! Vi har kuret i vandrutchebanerør og hoppet fra vipper. De børn, som ikke kan svømme endnu, er kommet i gang med at lære det sammen med trygge voksne, som også elsker at spjaske rundt.
Naturen har vi også besøgt, hvor vi var en tur nede og se den fantastiske Møns Klint. Her bugter Danmarks længste trappe (495 trin!) sig ned af skrænten – det var intet problem for os! Vi så kalkvæggene, kastede med sten og kæmpede os op af trapperne igen. Det gik sjovt nok lidt lettere på vejen ned
Efterårsferien har vi nydt på kolonien, hvor der var et uhyggeligt gyserløb i mørket. Nogen siger, at det var Morten, som sad ved bålet, men muhahahah det var det ikke!!! Da solen stod op igen efter Halloweens uhyggeligheder, tog vi på shelterplads. Igen var naturen med os og viste sig frem, således at det var svært at tage hjem igen – næste gang bliver vi og sover derude!
De resterende græskar fra Halloween troede, at de var i sikkerhed til næste år, men det var de ikke. Koloniweekenden efter efterårsferien fandt vi SPYD frem, og så blev de ellers halshugget. Det viser sig nemlig, at vi har nogle vældig gode spydkastere på kolonien, måske endda Falsters bedste?!
Bålet har blusset ivrigt om eftermiddagene i løbet af efteråret. Alle er blevet mægtig gode til at være omkring levende ild. Kun skumfiduserne er blevet brændt lidt af.

Vi glæder os allerede til næste efterår – jubii, hvor er det skønt at mærke koloniens fantastiske sammenhold og fællesskab i alle slags årstider!