boys running in snow

Vinternyhedsbrev 2021

Vinteren har været vidunderlig i år. Vi har haft et meterhøj snelag på kolonien, som har betydet, at vi har måtte have fat i en masse kælke, for sne har vel kun ét formål ikke? At blive kælket på selvfølgelig! Vi har kælket på paradisbakkerne i Rønnede, vi har kælket på vores egne hemmelige kælkebakker, og vi har kælket derudad i måneskin under stjernerne. Det er den bedste måde at have vinter på.

På kolonierne op til jul har vi redet og lavet julegaver klar til den store dag. Imellem jul og nytår plejer vi at besøge en skøn kinesisk resturant i Vordingborg, i år blev det take-away fra selvsamme sted men skønt smagte det, da vi sad bænket hjemme på kolonien.

Normalvis er vi i Lalandia i uge 2, men den tur blev af gode grunde udskudt, så vi tager revanche til foråret. I stedet har vi haft glæden af at komme ud og spille ”Among US” IRL, så alle fik opgaver som skulle løses UDEN at blive fanget af ”the imposter”.

Vi holdt fastelavn udenfor på kolonien, hvor de to tønder ikke havde en chance imod vores prinsesser, killerclowns, Minions, snehvider og andre mere eller mindre overjordiske væsner.

Vi har været på udflugter til Møns klint af flere omgange, hvor den har stået på trappemarathon og dejlig varm tomatsuppe på Tangiasæt på stranden. Børnene har fundet fossiler og vetterlys, som vi stolte har taget med hjem. Vi har også været ude med mejsler og hakker i Faxe Kalkbrud og udhugget fossiler fra den tid af, hvor kalkbruddet var oversvømmet.

Ridning er blevet et fast indslag om lørdagen, hvor et større ridehold har indtaget den lokale rideskole.

Vi har haft Københavnerlejligheden under fuld belejring, hvor der hele vinterperiode har været liv og glade dage, når en gruppe af de større drenge har indtaget den. De har brugt lejligheden som base for at udforske storbyen eller tage i Dyrehaven og lede efter kronhjortegevirer. Ligeledes har der været skattejagter efter Vestegnens forsvundne kæmper og gåture på Copenhagen Hill. Aftenerne har været brugt på hygge eller magi med Magic cards universet.

Vi glæder os så meget til forårets piblen og lysegrønhed.