Weekendkolonierne

Forårsbrev

Forår 2019, Tappernøje

Bladene er sprunget ud, så livet dufter lysegrønt. Det lyder som starten på en smuk vise, men det er faktisk bare weekendkoloniernes fantastiske forår!

Vi startede foråret ud med fastelavn i hallen, hvor de to tønder led en tragisk skæbne og måttelukke slikposer ud til alle vores skønne unger. Som foråret brød frem, var vejret vekslende, men heldigvis kan vi også finde på sjove ting indendørs, såsom spilleeftermiddag på en hyggelig lokal gamercafe. Her blev der dræbt fjender i hobetal og bygget vilde konstruktioner i Fortnight. Foråret bød også på en del mindre grupperinger, hvor vores store har nydt en del kvalitetstidsammen i eksempelvis lejligheden i København og i trampolinland. Svømmehallen er hyppigt besøgt om søndagen, hvilket vores skønne vandhunde jo elsker. Vi har besøgt flere forskellige svømmehaller og er stadig ved at beslutte os for, hvilken én, der er vores favoritsvømmehal. Det er jo vigtigt, at der både er vipper, rutchebaner og strøm i vandet. Når solen har tittet frem, har vi virkelig været ude i den grønne natur. Vi har besøgt sheltere i nærmiljøet, lavet bål til den store guldmedalje og hugget brænde. Haven har lagt græs til en masse omgange stikbold og kampe med gaffavåben. Vi har holdt ninja-træning i haven, hvor vores indre kappeklædte helte kom flyvende frem.

I Borup findes et ungdoms-e-sportslandhold, som skulle udfordres. Vi tog til CS:GO turnering, hvor vi vidste dem, at kolonien består af knivskarpe spillende børn. I påsken fik vi besøg af en vild påskehare, som havde gemt æg i haven til den ÆGstraordinære æggeskattejagt. Herudover tog vi på en udfordrende klatretur til Møns Boulder, hvor vi klatrede uden reb i helt op til 3 meters højde. Kom ikke og sig, at vores koloni består af bangebukse! Infrastrukturen har også længe kaldt på udforskning, hvorfor vi tog på tog-tur hele vejen fra København til Tappernøje. Det betød flere forskellige toge og endelig en tur i ”grisen”, som erlokalbanen i bunden af ruten. Fut fut siger vi bare.

Så er vi vidst også klar til sommer!!