Weekendkolonierne

Vinternyhedsbrev

Så blev det sørme vintermåned med snefald og indflytning på den nye koloni. I starten af december tog vi på tur ud og se den nye koloni i Tappernøje, hvor vi straks tog hul på at lege i
haven. I første omgang blev det til ”omvendt gemmeleg”, som alle vores børn deltog i. Imens blev der i gården serveret indflytningsbrunkager og drukket brusende vand. Kolonien strålede i
vintersolen og var SÅ KLAR på at tage imod os. Da vi nærmede os julen, blev det tid til at få fældet et juletræ. Vi sendte de stærkeste børn ud på turen, bevæbnet med økser og reb. Det viste sig at være en svær opgave, da Falster lige den weekend overhovedet ikke tilbød fæld-selv-træer, men men men træfældningsbanden fandt en anden løsning. Det lykkes dem nemlig at finde et enormt flot træ foran Netto, som blev bugseret hjem til kolonien. Det rankede sig flot i et fundet bildæk – smukt pyntet med nissehuer. I uge 52 kom vi på den obligatoriske juletur på den kinesiske restaurant, hvor vi mæskede os i lækkerier fra buffeten og nød fotobøgerne, hvor årets gang var opsat i billeder. Det er en hyggelig juletradition, hvor vi ikke skal have flæskesteg og brun sovs men sushi – hvad kan vi sige, det er jo en moderne koloni! J Efter julen drog vi afsted til Lalandia, hvor vi tog os de vildeste turer i vandrutchebanerne. Gederne blev klappet, og husene bød på tryghed og hygge med velduftende kager og grillede burgere. I år afholdte vi vores allerførste vinterkoloni, hvor vi flyttede ind på gården i Tappernøje. Børnene var enormt gode til at falde til og finde omkring i de lækre omgivelser, der vil danne ramme om kolonien fra nu af. Vi fik tændt lejrbålet, hvor børnene som altid er rigtig gode til at
hugge brænde og holde bålet i gang. Skumfiduser og andre brændbare elementer har ikke en chance, når vi først har fyret op! Kom bare an forår – vi glæder os til at tage imod dig på kolonien!!